Digital maturity en de klantreis - Aan de slag

Guus Rutten
DMS-5

Deel 5 in een serie van 5 over digital marketing succes

Dit is het vijfde, en voor nu laatste, blog in onze serie over digital marketing succes en de klantreis. Om het geheel af te ronden wil ik je graag nog iets vertellen over hoe je ervoor kunt zorgen dat je het meeste haalt uit de stand van je digitale volwassenheid en de klantreis. En tegelijkertijd ervoor zorgen dat je doorgroeit naar digitale volwassenheid natuurlijk.

Heb je de eerste vier blogs nog niet gelezen? Dan raad ik je aan dat eerst te doen.

 1. 5 Trends in Digital Marketing
 2. Het Digital Maturity model
 3. Digital Maturity en de klantreis: hoe past dat in elkaar?
 4. De Klantreis kent vele kruispunten

Wanneer je die blogs achter elkaar legt, dan heb je al een aardig beeld wat GX voor je kan betekenen. Laten we samen aan de slag gaan!

 • Eerst brengen we je architectuur in kaart en stellen samen vast hoe ‘digitaal volwassen’ jouw organisatie is.
 • Op basis van die stand van zaken plus de klantreis gaan we plannen. Waar zit voor jouw klanten de meeste pijn in hun reis door jouw architectuur? Waar kun je de meeste en de snelste resultaten bereiken: het laaghangend fruit.
 • We werken dit samen met jou uit in een aanpak die bestaat uit oplossingen in concrete en hapklare brokken.
 • Dan een tijdpad uitstippelen waarin we deze hapklare brokken in een aantal sprints omzetten in resultaat. Agile natuurlijk!
 • Met de software-based services die GX biedt gaan we samen stap voor stap naar een hoger volwassenheidsniveau. Deze stappen kunnen groot zijn, of klein, snel of langzaam. Wat bij jouw organisatie past.
 • Daarmee werken we met de juiste mix van data en content naar orkestratie van de ideale klantreis. En daarmee naar succes van jouw digital marketing inspanningen.
 • Wij doen het voor je, of we doen het samen met jouw eigen (agile) teams.

Samen bereiken we meer

Ik kan me voorstellen dat je geïnspireerd bent geraakt om aan de slag te gaan. Het is onze ervaring dat het meer dan de moeite waard is om je erin te verdiepen en een plan uit te stippelen om hierin stappen te maken. Mijn collega business consultants en ik helpen je daar graag bij. Bel of mail me en ik vertel je hoe je de eerste stap zet op weg naar digitale volwassenheid.

Guus Rutten - guus.rutten@gxsoftware.com - 06 24 65 55 27